preloader

Om Mit Beredskab

Mit Beredskab ApS blev lanceret i 2021 og har lige siden arbejdet målrettet på at skabe branchens bedste fuldt integrerede sikkerhedssystem. På nuværende tidspunkt er Mit Beredskab ApS fuldt ud ejet og drevet af HiFive Holding ApS - en gruppe af brancheeksperter, der gik sammen om at skabe den næste grænse inden for sikkerhedsbranchen.

Vores historie

Vi er her for at bringe integrerede sikkerhedsløsninger ind i det 21. århundrede. Mit Beredskab blev grundlagt af nogle af industriens skarpeste hoveder. Vi fortsætter med at søge efter nye ideer og bedre oplevelser i alt, hvad vi gør. Fordi nutidens forbundne verden fortjener en sikkerhedsløsning, der er lige så progressiv. En, der tilpasser sig dine behov, giver dig kontrol og konstant forbedres for at bekæmpe de konstant skiftende risici.

Derfor skabte vi Mit Beredskab

Mit Beredskab blev oprettet for at bekæmpe den stigende sikkerhedsrisiko. Vi tror fuldt og fast på, at Mit Beredskab og det vi står for, nemlig fremragende sikkerhedsløsninger, er en holdbar hjælpemiddel i en verden med et hurtigt skiftende og mobilt trusselsbillede.